HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) zöldek (2) Zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

A politika Alekosza - Kész Zoltán

2016.02.14. 21:03 Zöldek Pártja

A politika Alekosza, Zoltan Fertig, leánykori neve Kész Zoltán.

Minden illúziót eloszlat, Ő nem is magyar! Ki nem hagyná a balliberálisok szakrális, egyben kötelező belerúgását a magyarságba: „nem tudnék hűségesküt tenni egy műkoronának” picsogja Szent István Koronájáról és elégedetten tekint körbe, hogy azért ez is volt olyan ütős mint a bő gatya meg a fütyülős barack Landeszmanntól. Ha ennyire lenéz, gyűlöl, megvet minket ugyan miért törekszik a magyar parlamentbe? Miért nem az övéihez, a Bundestagba? No persze, ott aligha lehetne képviselő, legfeljebb a folyosót fókázhatná…(fóka ’felmosórongy’, katonai szleng). kesz_1.PNG

Plutarkhosz tollára kívánkozik a nyilvánvaló hasonlóság („Bioi paralelloi” Párhuzamos életrajzok), mely Alekosz és Fertig személyisége és életútja között mutatkozik. Alekosz politikai példaképe Napóleon. Hogy Fertigé ne lehessen, bezárták előle Lipómező gyöngyét, a hárshegyi Országos Tébolydát. Rossz nyelvek szerint csak átköltözött egy frissen felújított dunaparti neogótikus épületbe…egy Napóleon már ott is van…

kesz_4_napoleon.PNG

Mindketten késztetést éreznek a politika iránt és jól tudják, tanulni, csak a legnagyobbaktól szabad!   

img_4213.PNG

Alekosz és Thürmer Gyula a Magyar Munkáspárt elnöke

 kesz_2.PNG

Mindketten rajonganak a nőkért!

 

Késznek, már megvan a két pipi: Heller Ágika, meg az orgiákhoz szokott pajkos ikertestvére!

kesz_3.PNG

Kész: "Azért jó ballibának lenni, mert ragadnak rám a nők. Kicsíptem a legjobbat..."

 

kesz_15.jpg

Heller-Ikertesójának perverzitása, hogy vastag könyvekkel ütögeti kisfiúk pisilőjét

kesz_27.jpgkesz_19.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindkettőjüket mély filozófikus gondolatok gyötrik, melyet ha nem tudnának kiadni magukból, az oldalukon fakadna ki. 

Mindkettőjük kedvenc szabadidős foglalatossága a faszállítás.

kesz_10.jpgkesz_20.jpg

 

A különbség, hogy Alekosz ezt autójával míg Fertig a tanítványaival műveli.

Mindkettőjüket hajtja a kalandvágy!

kesz_5.jpgkesz_21.jpg   

 

 

 

 

 

 ....  őt meg visszahozták az UFO-k 

            Alekosz a Terminátor.                            Kész: kapucnis kényszerzubbonyban

A Kádár-rendszer érdeme, hogy ott ült az országgyűlésben a legjobb szövőnő, martinász, óvónő és kazánkovács. Fertig nem egy politikai lángelme, neves közéleti személyiség, néprtibunus. Egy rossz külsejű, szerény képességű átlagember, egy igazi slemil, aki ügyesen helyezkedett, jókor volt, jó helyen.

kesz_17.jpg

kesz_22.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Sose bocsátom meg a Fidesznek, hogy egy ilyen alakot hagyott nyerni! Jelenlétét a törvényhozásban legitimizálná, ha ő lenne az ország legjobb angoltanára. Az idegen nyelvek oktatásának koncepciója Róth Manó, óta nem változott.

kesz_23.jpg

Aki idegen nyelvet beszél, az megbízhatatlan, ezért semmihez ne értsen. Aki ért valamihez, az ne tudjon megtanulni semmilyen nyelvet. Negyvenezer kész diploma hever az egyetemek, főiskolák tanulmányi osztályain, a fiókban! Azoké, akik évek alatt sem voltak képesek nyelvvizsgát tenni. A formállogika tudományát vulgarizálnám e helyzetre, Fertig mennél jobban tud angolul, annál hülyébb minden máshoz. Előnye, hogy gagyog külföldiül, mikor a CIA ügynököktől kapja az ukázt, nem kell tolmácsot hívni, mint a Vida Ildikónak…

Büszke arra, hogy nincs magyar identitása. Éveket élt, tanult sőt tanított az USA-ban. De a világért sem szervezte be Őt a titkosszolgálat, sőt harcolt ellenük mint Medgyessy, D 209 a KGB ellen. - Ezt is elhiszem fiam – ahogy az öreg király mondja a mesében.

A Fulbright-program volt a CIA részére az ügynökszerzés merítési bázisa. Kész ennek keretében 2000-2001, „történelmet” tanított, mégpedig amerikait, amerikaiaknak. Ahol a legnagyobb a szükség, legközelebb a segítség. Ezt is elhiszem fiam… 2004-ben beépítik a FIDESZBE és a Fidelitasba. De a sok volt MSZMP-s, megérzi rajta az idegen alom szagát és kipenderítik. 

kesz_11.jpg

A CIA nem arról híres, hogy feladja a harcot! Belátták, emberük továbbképzésre szorul, ezért 2006-ban meghívják Buffalóba. Az éleslövészetek szünetében tőle tanult "pedagógiát".

Mit tesz Isten, megint pont öt év múlva (összetartás, továbbképzési periódus), első európaiként 2012-ben végezte el az Atlas Economic Research Foundation Think Tank MBA és Vezetőképző Akadémiáját. Az Egyesült Államokban ismerte meg –a korábban elsajátított alaki és harcászati ismeretek- után a klasszikus liberális gondolkodók munkáit és a szabadpiaci közgazdászok elméleteit. Ugyan, mi mást? Az illetékes szervek nem sokáig hagyták pihenni „alvó ügynöküket”. A 2014-es választásokon nem akarták kompromittálni pártszínekben indítva –erre ment rá Bajnai-, egyéniben pedig esélytelen lett volna. A kitiltásokat a Fideszmédia kürtölte világgá, mely tüzet benzinnel akart oltani. Jöttek norvég pénzekből szervezett „civil” tüntetések és hiába ért el világraszóló eredményeket a kormány és az ország, már "minden labda kifelé pattant a kapufáról…"

Elérkezett az ideje, az alvó ügynök felébresztésének. A terepmunka első bevetése a számtalan civil tüntetésecske egyikén mérsékelt sikert hozott, -ellentétben sok más szónokkal- Fertig nem követett el jóvátehetetlen hibát, de láthatta ország és világ, hogy szó sincs karizmatikus személyiségről, magával ragadó szónokról, ellentétben Orbánnal, akinek a Nagy Imre újratemetésén elmondott szűzbeszéde után mindjárt tudtuk - kivel állunk szemben…    

kesz_25.jpg

 

Viktornak nem a kétharmad elvesztése fáj, hanem: "Ezt a pofát kell néznem, még három évig?"

 

kesz_7.pngkesz_16.jpg

Állandó fotóriporterünk (paparazzi). Salvador Dali megleste Selmeczi Gabriellát,amikor a smink szobában a kétharmad elvesztésének bejelentésére készül.

kesz_8.jpg

Selmeczi - A kétharmad elvesztésének előérzete

kesz_9.jpg

kesz_26.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Fertiget a hívei beásták a hóba. –Úgy tovább eláll! –Gondolták. A veszprémi visszalépett jelölt páholyból figyelte az eseményeket. 

2015, február 22

-ács-            

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr88389238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása