HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) zöldek (2) Zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Szulejmán Viktor 150 éves hatalma - Az Oszt'mán Birodalom jobban teljesít

2016.04.15. 15:01 Zöldek Pártja

„ … Vert hadaink csonthalmain Győzedelmi ének … „

(Kölcsey Ferenc: Himnusz)

-felirat.jpg

Éljen Szulejmán, Hajrá Törökök! Az Oszt'mán Birodalom jobban teljesít.

Szulejmán megostromolja a budai várat, mert szabad a préda. A sok bal(*#@!)liberális meg hagyja.

Az ellenfél távolmaradása miatt a csata elmaradt! Vagy mégsem? „Szulejmán” negyedszázada gyúrt erre az április 6-ára, sok vesztes csata, elbukott háború után megtanulta a hadviselés szabályait, a fölényes győzelem titkát. Minden szempontból beért. Ura a helyzetnek, és azt csinál – jó vagy rossz kedvében – amit csak akar.

bohoc_mszp.jpg

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) tiltakozása: sérti a bohóc személyiségi jogait, aláássa hitelességét, valamint a jó hírnévhez való jogát, hogy ilyen kétes társaságba helyezték.

Az összeláncolt ágyúk kartácstűzébe ugyan belerohant valami gyülevész martalóc had, akiknek egyenruhája sem volt, így sokszor meg sem ismerték egymást, ezért egymásra is lőttek, nagyobb kárt okozva magukban, egymásban, mint a „törökök”. Olyan ez a gyülevész had, mint a Pál utcai fiúk, köztük mindenki vezénylő tábornok akar lenni, de harcos közkatona senki. Így aztán egymásnak osztják az észt, ellentmondásos parancsokat adnak ki, és az ellenség helyett egymás torkának esnek. Szulejmán egy lőtávolon kívüli, biztonságos magaslatról távcsővel figyeli a csatát, és igen jót szórakozik.

Bukás után közölte, Ő négy évig kirobbanthatatlan az elnöki székből. A jogos kérdést megszívlelte, átadva a pozíciót a Bugyibárónak...

Nézi, amint a KISZ KB szökevény, kalácsképű tejbetök megfosztja magát egyetlen karakterisztikus vonásától, a D’Artagnan szakállától, és a tükör előtt, hintalóra pattanva rázza az öklét a politikusnak minden szempontból alkalmatlan libatolvajra és a közélet egyetlen, a politikát zsigereiben hordozó futóbolondra.

Azzal, akivel, és úgy, ahogy…

Ludas Gordon az Övéi között. Csak el ne ejtse a szappant a zuhanyozóban...! 

Mélytorok Gabriella pajkos nyelvecskéjét a sárga bögre, görbe bögre nyelvtörő mondókával edzi, boldog ráizgulással üdvözölve, hogy a távolkeletiek és testi fogyatékosok körében is hódít a másság...

sarga_bogre.jpg

"Nyelvtörő" újratöltve:                                  Sárga”bögre”, görbe „bögre” 

Szulejmán mosolyogva dől hátra a karosszékében, hogy Macskajancsi személyében megtalálta a tökéletes „fojtást” a baloldalra. Az egyetlen kóbor komcsi a mandinerből másodszor is megtámogatott hol zöld, de inkább vörös nemelempé alkalmas segédcsapatnak, ha esetleg mégsem lenne meg első nekifutásra a kétharmad. A szélsőjobbkezes erdélyi fejedelem „Szapolyai” a Partiumban táborozva, biztos távolból várja ki a végeredményt, nehogy a közelbe érve kénytelen legyen beleavatkozni a csatának látszó agyagba döngölésbe, esetleg popójába találjon Szulejmán eltévedt golyója.

Vona túltolta a cukiságkampányt

A Buda felé vonuló százezres megszálló csapatot megtámadták néhány száz fős, helyi parasztokból (kispártok) verbuválódott népfelkelők, akik a megsemmisítő néhány perces küzdelemben azzal indokolták értelmetlennek látszó öngyilkos tettüket, hogy megpróbálnak időt adni Pest-Buda népének, hogy megszervezzen valamiféle ellenállást a kétharmadával mindent elsöprő „osz(t)mán” seregnek. Na, nektek annyi, oszt jó napot!” – szól Szulejmoló harci kiáltása.

 

Zsolti együtt doktorált a Schmidt Palival? Doktori disszertációjukat elbírálta a Copy General Kft... 

  Jobbján egy fegyvernek látszó tárgy, Solti Zsemje egy róla szóló indulót dúdolgat, hátha így felfigyelnek szabad szemmel alig látható harci egységére a préda elosztásánál az oszt'mánok.

Azóta az üzenet célba ért, alább nagysikerü folytatással kedveskedett a szerző: 

Vasárnapi boltzár, dalban elbeszélve... before vs after

Szulejmoló szpáhik, felosztották egymás között a zsákmányt, Gyaurországot, lett így keresztapa az oligarchákból. Demján-megye, Csányi-föld, Nyerges-újfalu, Simicska-híd(építő), Vitézy-rend(szer), Széles-Mezőség, Habony-Pagony, Rogánia, a civisek lakta Kósa-falu...Vége-hossza nincs szpáhi birtokok rendjének, hiszen az alázatos szolgálatért Szulejmoló feudumokat(földbírtok) és privilégiumokat(kiváltság) osztogat.  A már régóta a főPintéren keresztül gyakorolt pallosjog mellé – érdemeik elismeréseként – Szulejmán megajándékozta a szpáhikat  a Ius primae noctis, az első éjszaka jogával. A kényúrnak joga elhálni az első éjszakát a menyasszonnyal, vagy -hajlama válogatja- a vőlegénnyel. A pór nép boldogan tapsikolt, mert cserébe viszont kapott rezsicsökkentést, nyolc hasáb tűzifa árát hét hasábéra csökkentették. 

Így vált jobbágyból rabszolgává a pórnép

 Jó boltot kötöttek, gondolták, és észre sem vették, hogy Szulejmán eladja gyermekeiket rabszolgának Londonországba mosogatni, a magyar vidéken dúló, a pór nép házait devizahitellel felégető, utolsó petákjukat is szipolyozó bankokkal és multikkal - de a nyugati kultúrát(mételyt) és (látszat)demokráciát terjesztő multikkal stratégiai megállapodást köt garantálva a sarkantyú összeszerelő üzemek, a zabla és patkószög gyárak és a túróbeszállítók korlátlan hasznát és elfojtva a parasztlázadásnak még a csíráját is.

lori-300x207.png Nyíregyháza utca Amszterdamban, magyar a hivatalos nyelv. Húsz perc szex húsz Euró...Pénzért mindent bevállalnak, akár a politikusok, nemhiába rokon szakma! 

A munkaerő felesleg levezetésének csúcsa, hogy az összes nyugati piroslámpás szerájban magyar a hivatalos nyelv. Az öngondoskodók nyugdíjpénztárát bekebelezte a Szúltán, mivel az ispotályok (kórházak) szétzüllesztésével, a korhatár felemelésével az aggastyán- ami egyben a nyugdíjas kor - azt úgysem élik meg. A külföldiek a számtalan országnév változást megunva rákanyarították a térképekre a Kárpát-medence közepére: „Mutyiland”.

 

Zöldek Pártja választási plakát 2014. Csak Budapesten volt látható.

Föld, szerencsejáték, trafik, gáz, EON, MOL, takarékszövetkezetek, reklám- és médiapiac, baltás gyilkos export ügyletekre az atommutyival tették fel a koronát.

Koppannak a jutalékok a távoli offshore paradicsomok bankszámláin, miközben a kétBALkezes előd oligarchák eldugott fillérjeit kergetik egyben garantálják, níncs az a gaztett amiért járna az elszámoltatás, szemben a bírkanéppel, aki végtelenül magas harácsot (27%), és a jövedelmük 110%-át kitevő dézsmálástól nyögnek, morgolódásuk miatt rájuk viszont kegyetlenül lesújt az igazság helyett jogot szolgáltató, valóságtól eltévelyedett (i)gazságszolgáltató és az elKúr-ia.

Egyre többet kell dolgozni, egyre kevesebbért. Pusztul a család, pusztul a dolgozó nép. Sebaj, van olyan etnikum Magyarországon, amely robbanásszerűen szaporodik, így a statisztika rendben van.

Szabad, demokratikus választásokon a helyi dakoták kétharmados többséggel további 150 évre megszavazták Szulejmán és a szpáhik uralmát. És énekli a müezzin az őslakos keresztény birkanépnek: „mert övék a hatalom, övék a dicsőség mindörökké (de legalább 4 évre) …..ámen ……!”

 Egy baloldali fohásza Adyhoz:

„Nekünk Mohács kell

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.”

Na tessék milyen hálátlan ez az alávetett népség, hiszen ezt a kívánságát maradéktalanul teljesíti az „offshor-sorsközösségben” egybeforrt, egy és oszthatatlan rendszerváltó elit!

Frissítve!

Az eredeti változatot 2014 április havának (régi magyar neve: Szent György hava, a Székelynaptár szerint: Szelek hava) hatodik napján a csata után fertály órával vetettem papírra.

A fentiekből kitűnik, hogy akkor a jobboldal kétharmados győzelmét még a liberális demokrata baloldal mohácsaként, annak szenvedő részeseként éltem meg. Ma én liberális demokratának annak szótári, lexikális értelmében tekintem magam, ezáltal távolodtak el tőlem az osztódással szaporodó polkorrekt értelemben vett bal liberális demokrata ellenzék prominensei.

Ács László

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr278630178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása