HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) Zöldek (2) zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Egy éves a nagy port kavart közbeszerzés...

2016.02.26. 06:17 Zöldek Pártja

Mégsem dőlt össze a világ!

Nagy számban állítottak forgalomba Audi és Mercedes rendőrautókat tavaly, melyet az ellenzéki sajtó rosszindulatú és hozzá nem értő gőgös iróniával fogadott, melyre kommentelőik tömege ráduplázott. Felhívnám szíves figyelmüket egy szakmai alaptételre: kicsi vagy nagy, tömeg vagy prémium autót gyártani, szinte ugyanannyiba kerül. Hogy áruk mégis jelentősen eltér, két dolognak köszönhető.

A magasabb fejlesztési, valamint reklám és marketing költségeknek. Ezt a különbséget a flotta vásárlókon nem szokták a gyártók érvényesíteni. A rendőr- és bérautó, valamint a TAXI, kiváló reklámhordozó, és a legjobb referencia a lakossági vásárlók számára.

bmerci_police.jpg

B Merci. Made in Hungary

A hazai gyártású autó azért tud aránytalanul „olcsó” lenni, mert a hazai munkaerőt terhelő költségek (na ebben világbajnokok vagyunk), átkerülnek az Állam Bácsi egyik zsebéből a másikba… Amikor viszont a rendőrautók selejtezésre kerülnek, a szabadpiac felárral értékeli, hogy a gépkocsi prémium kategóriás.

Egy üldözött szó, országimázs (másoknak fontos, szemléltető példa alább). No, annak is jót tesz, hogy mi tudunk ilyet, Audi, Mercedes és merjük is használni. Bárki is találta ki, és harcolta végig ezt a projektet, elismerés és köszönet érte! 

audi_police.jpg

Hazai a hazai pályán - szerintünk a buszok esetében is hasonlóan kellene

dutch_dubai_police_car.jpg

Szerintünk ilyen egy igazi luxus rendőrautó - Kinek nem tetszik?

-ács-

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr478418684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abecede 2016.02.27. 16:20:36

Kíváncsi lettem, hogy mi volt az a rosszindulat, meg a gőgös iróniát is szeretem, de google-lel nem találtam. Tudnál linket is rakni, csak illusztrációnak?

2016.02.27. 19:47:14

Én is mernék luxustermékeket használni csak nem futja rá mert Magyarországon élek magyar keresetből. De biztos a mercedestől lesz jó a közbiztonság (2 hét alatt ®)
süti beállítások módosítása