HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) Zöldek (2) zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Közterület elnevezés Göncről és Mádl Ferencről? Nekünk van jobb ötletünk...

2016.03.28. 14:58 Zöldek Pártja

kihivo.jpg

A kommunista enklávéban és rezervátumban soha nem akar nyerni a Fidesz! Tóth József XIII. kerületi polgármester legkeményebb kihívója.

Göncz Árpád Városközpont (Árpád híd pesti hídfő és környéke) és Mádl Ferenc út (Hegyalja út)! Megint nem bírnak magukkal a budapesti városatyák, nomemeg az anyák. Lassan fél évszázada (1969. július 20.), hogy ember járt a holdon, de a mi nagy tudású ámde rendkívül jólfizetett városatyáink ha alkotnak egy parkolási rendeletet az pimaszul polgárellenes és ostobán végrehajthatatlan. Úgy gondolták a Déli pályaudvar ledózerolása előtt még gurítanak egy nagyot!

2_deli.jpg

Már megint ráizgult valamelyik Oligarha a Délire! Este készítettem a fotót, mert az fejezi ki igazán, mekkora a sötétség...arrafelé

Még a kommunista Kádár klientúrában is volt annyi türelem, jóérzés, intelligencia, hogy közéleti, politikai, művészeti személyiségekről, csak haláluk után tíz évvel neveznek el közterületet, állítottak szobrot, elkerülve ezzel a hírtelen felindulásból elkövetett túlbuzgóságot. Néhány hete a Dékások már bedobták, hogy a Nyugati teret Göncz Árpádról, (alias Patkány) kellene elnevezni.

Posztjainkat tizezres nagyságrenben szokták letölteni. Erre a Gönczről szólóra még száz ember sem volt kíváncsi. LINK!

A Göncz nevet Kinga nevű leánya tovább amortizálta. Életműve oly gazdag hitványságban, aljasságban, hazaárulásban, hogy a bőség zavarában inkább választékos öltözetéről, vagy frizurájának szépségéről áradoznék. A moszkvai Magyar Kereskedelmi Kirendeltséget el sem lett volna szabad adni, na de egy hírhedt maffiózónak, aki azt azonnal, sokszoros - azaz valós áron adta tovább? Vagy amikor Budaházit megidézték Brüsszelbe, Ő minden követ megmozgatott, hogy a meghallgatást megakadályozza. Mostanság, hétköznapi hazaárulásait, közli a napi sajtó.

Göncz Kinga Ma szop-os európai uniós képviselő. Az ellenség megtévesztésére, hajviselete, ruházata szerint hol mosó-, máskor takarítónőnek álcázza magát. Előtérben a bárca száma...

 Valószínűbb, hogy veretes szavaim helyett azért váltottak lépést, mint Osztyapenkó mert itt más kerület is érdekelt. Nem úgy a XIII. kerület kommunista enklávé, Maszopos rezervátumában! Ez a hely ahol a Fidesz az istennek se akar nyerni, életfogytiglani polgármesterségre ítélve ezzel a helybeliek Tóth Jóskáját.

5_oranezo.jpg

Én hülye! Minek nézem az órámat? Engem a Városházából fognak eltemetni - a Fidesznek hála!

 Kétszer is felajánlottam a Fidesz-Kdnp-nek, hogy közvetlenül a választások előtt a nyílvánosság elé tárom az okirati bizonyítékaimat, hogy milyen bűncselekményeket követett el a sérelmemre több százmilliós értékben Tóth József polgármester.

img_2514_1.PNG

  • Tessék 5 millió, ahogy megbeszéltük
  • No de itt mindenki előtt…? Különben is 5 millió az a Hiszékeny tarifája, én drágább vagyok…

A mi közéletünkben, ahogyan az olasz maffiánál nem eshet csak úgy neki az ember valakinek, mint tót(h) az anyja pics...-jának. Engedélyt kell ám kérni az ilyesmire… Az illetékes elvtárs az együgyűek boldog mosolyával az arcán utasította vissza, kérdésemet: - Megoldjuk ezt mi nélküled is –vetette oda foghegyről, miközben feszítette mellét a „suttyógőg” vagy inkább „suttyódölyf”. Politológusok figyelem! Új terminus technicus! No tessék!

6_suttyodolyf.jpg

Itt a bizonyíték, hogy ezek új „szakkifejezések” még a mindent tudó Google sem ismeri

Kicsit nem figyelek új szakkifejezést alkotok. - No mondhatom, szépen megoldották. Kétszer is, 2010-14. Ezért hajlok inkább arra, hogy háttér megállapodás lehet a mögött, hogy itt meg sem próbálták megakadályozni a Maszop győzelmét. Ha Tóth érezné, hogy szorít a kapca, néhány nagyértékű ingatlan hírtelen potom áron gazdát cserél és Hősünk máris védettebb mint Csapajev elvtárs, mert innentől Tóthot nemcsak a golyó nem fogná, de még az ügyészség sem...

 b6b1d3399876003fc62bdf1089f566fc.png

Tóth József felavatja Az ismeretlen muszlim migráns nő szobrát

 De nézzük inkább címadó hősünket! Dezső a Hiszékeny. Ha engem kérdeznének, nem mondhatnék mást a személyes tapasztalatom alapján, hogy - Tisztelt Bíróság, a Vádlott egy utolsó hazug csaló, korrupt disznó, amit saját bőrömön voltam kénytelen megtapasztalni. A Bíróság előtt a tanú igazmondásra kötelezett a bizonyítékok felmutatása mellett.

daf7898b41374151e93ab2f0b96b284c.png

Tisztelt Bíróság! Azért ilyen nagyok a borítékok, mert a pénzt "nagy címletekben" kértem. És mint láthatja Bíró Úr, üresek. Tehát ártatlan vagyok!

 A közéletben ez csöppet sem praktikus. Itt kénytelen vagyok kijelenteni, hogy az előbbiek nem tényállítások, hanem csupán a személyes véleményem. A vélemény pedig szabad – mint köztudott. A független magyar bíróság, az élettől, a tényektől és legfőképp az igazságtól mindenképpen független. Ha egy gazembert gazembernek nevezek az akkor is rágalmazás, ha az illető egyébként valóban cégéres gazember. Mivel a bíróság szinte soha nem rendel el valóságbizonyítást.

533bf57e9a0954b7108cbe65b9642862.png

Nem érti Bíró Úr? 5 milliót azaz öt milliót kaptam! Hogy felfogja, mutatom is

Hiszékeny hivatalos önéletrajza az MSZP honlapján pontosan annyit árul el róla amennyi a választópolgárra tartozik - azaz semmit! "Műszaki területen dolgozott a Hajógyárban". De hogy anyagmozgató volt vagy főkonstruktőr? A Kreminológiában jártasak kitalálják, hogy inkább az előbbi.

c7c25943043b29b414bc2782b224e7e7.png

Ez ám az igazi karrier. A volt köztársasági elnökről még életében ragadozó madarat és légitársaságot neveztek el.

8028a9d717c3779c21f11124ce1310b8.png

Mádl Ferenc, Sólyom László, Göncz Árpád, Schmidt Pál

 Mádl Ferenccel nincs bajom, biztosan kiváló jogtudós volt. Hivatali ideje messzire nem volt olyan eseménydús mint Sólyom Lászlóé és pláne nem mint Gönczé, vagy Schmidt Pálé. Róla nyilván majd a hálás utókor nem utcát, hanem tudományos fokozatot fog elnevezni. Ha minden olyan közszereplőről közterületet neveznek el - így melegében – akik ki fognak esni az idő rostáján, elfelejti a választópolgárok kollektív emlékezete, elfogynak a jó helyek Budapesten.

f9643e36e2a108edded66aa9d1c05ca8.png

Mi marad akkor az igazán nagyoknak? Mint Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Andrew G. Vajna, Kósa Lajos, Lázár János, Rogán Antal? Nem beszélve a legnagyobbakról, mint Áder János és Orbán Viktor.

  2cc5aec8131bc6ef0bd6af4e04ac40e1.png

Kedves Hölgyek! Kedves Urak! Térjünk vissza erre az ügyre (közterületek átnevezése) úgy tíz év múlva, a Déli Pályaudvar újrapozicionálása és teljes felújítása után. Ha még akkor is aktuális…      

549dc942b6a552817938d1fb312d2101.png

Segítünk elnevezésére méltó objektumot találni! Göncz Árpád szemétégető Fót. By night...

- ács -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr948531754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása