HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) Bokros (1) bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) Zöldek (2) zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zöldváltozás.hu (1) zoldvaltozas.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Antallnak nem kellett Kárpátalja!

2016.03.16. 18:36 Zöldek Pártja

Kárpátalja nem kellett Antalnak. Visszautasította! Kétszer is. Csak hogy biztos legyen...

Vigyázat! Az alábbi anyag nyomokban irredentizmust tartalmazhat!

 magyar_hiszekegy_1.jpg

A független Ukrajna 1991. augusztus 24-i kikiáltása előtti hónapokban, heteken át két küldöttség előszobázott Antalnál. A folyosó egyik végén az ukránok üldögéltek. Az ajánlatuk úgy szólt, ha Magyarország elsőként ismeri el a független Ukrajnát, visszaadják Kárpátalját. A folyosó másik végén tanyázó orosz delegáció is hasonló ajánlatot tett. Ha Magyarország tiltakozik Ukrajna függetlenné válása ellen, vagy akadályozza, késlelteti azt, visszaadják a Szovjetunió Kárpátontúli területét, Zakarpatszka oblasztyt, mely ezer éven át a Magyar Királyságnak, - de soha nem Ukrajnának -  volt a része.

irredenta.jpg

Milyen bizsergető, jó érzés ezt leírni, -  MAGYAR KIRÁLYSÁG - ellentétben a Magyar Köztársasággal. Amelyről - tisztelet a koalíciós kormány  vezette „másodiknak”, Károlyi Mihály (hogy nem veti ki magából a föld), vagy a „harmadik” ez a trágyadomb, melyben most morzsolgatjuk napjainkat - jut eszembe. Ha semmi mást nem csinált volna a Fidesz – persze a kőkemény dohányzási tilalom (éljen! éljen! éljen!) és még háromszoros hurrá!, mint kivette az ország nevéből a gyűlöletes köztársaság szót – már nem országoltak hiába. Magyarország! Ezt is jó leírni. Jellemző a Demokratikus Koalíció, MSZP, Együtt, PM,MOMA, Liberálisok, mert egy sem baloldali - azok mi vagyunk –  pártcsökevények nagy részére, hogy a köztársaság helyreállításával kampányolnak, csak azt ne higgye bárki, ezeknek egy államformára ágaskodik a libidójuk, ezt is pofonnak szánják, hiszen  a köztársaság szó, Trianont idézi, melytől görcsbe rándul minden becsületes magyar ember gyomra… de honnan is tudnák Ők ezt?

"El lehet menni...!" - ennyi telik a nemzet Böszméjétől

 Nem veszik észre, hogy ezzel  a rasszista alapú, mérhetetlen magyargyűlöletükkel nem lehet választást nyeri. Soha nem fogják Őket visszaszavazni a hatalomba az általuk kifosztott, megalázott, a multik és külföldiek rabszolgájává züllesztett magyarok! Inkább nyelik a Fidesztől a „gombócokat” amire szükség sem lenne, és rá sem szolgáltak…Csak úgy per tangentem, Kádár is visszautasította Hruszcsovtól Kárpátalját, pedig a végén az már könyörgőre fogta, ha nem kell az egész, legalább a színmagyar lakta beregszászi járást fogadja el. De Kádárt nem abból kommunista fajtából faragták aki bármire kényszeríthető, ami jó az Ő népének. Károlyi, Kádár, Antal a világon itt a legmagasabb az egy főre jutó hazaárulók száma. Hiába no. Nekünk ezt dobta a gép…

karolyi_kadar_antall.jpg

Károlyi, Kádár, Antall - Hazaárulók sora, a teljesség igénye nélkül 

Csehszlovákia felbomlása, Románia EU-s és NATO csatlakozása, Jugoszlávia szétesése mind, mind próbálkozás nélkül elszalasztott lehetőség. A délszláv háborúnak voltak megismételhetetlen pillanatai. A horvátok picikével több segítség fejében felajánlották Drávaközt. A szerbek biztosak voltak benne és bele is törődtek, hogy a magyarok jutalmul készséges együttműködésükért megkapják a zömében még mindig magyarok lakta területet a Ferenc József csatornáig. Sok szerb ezért is menekítette ide családját a bombázások elől. Gondolták, a határrendezés után járni fog nekik is a magyar útlevél. Szegény szerbek nem tudták, hogy mi mindig azt kapjuk jutalmul, amit mások büntetésül. Határrendezés? Szóba sem került! Viszont a végtelenül intelligens, makulátlan liberális demokrata amcsik úgy bombázták a szerbiai magyarokat, hogy ihaj!

nagy_magyar.jpg

Antallnak a Baranyai Háromszög (a horvátoktól), Észak-Bácska (a szerbektől), úgyszintén nem kellett!

 Ezen hosszú és fárasztó  „irredenta gyanús” – mely majdnem akkora bűn, mint a holokauszttagadás! Ismétlem…, csak majdnem! - kitérő után Antal József ezen egyszerű, fájdalommentes, mindenki által óhajtott határmódosítási lehetősége is becsődölt. Mert akik mindig az érdemi döntést hozzák, azok meg pont nem akarták. No! Vajon melyiket választotta a két jó ajánlatból az első demokratikusan szabadon választott miniszterelnökünk? Egy harmadik még jobbat! A reá várakozókkal zsúfolt folyosóra kivágódott az ajtaja és ismételten kikiáltotta Csonka Magyarországot! – A Magyar Köztársaság feltétel nélkül elismeri a független Ukrajnát! - harsogta. - "Meggyőződésem, hogy a fiatal ukrán demokrácia gondoskodni fog az ott élő nemzeti kisebbségekről, köztük a magyarokról is."

Ő is köztársaságozik, mint ma Gyurcsányék, valamint a magyar kisebbség sorsa csak annyira érdekli, mint az ott élő egyebeké, oroszok, lengyelek, ruszinok vagy éppen románok sorsa. A zsidókat azért nem említem mert Ők magukat echte ukránnak tekintik, így Ők nem nemzeti,  csupán vallási kisebbség. Érdekes, hogy a világon mindenki úgy tesz mintha a „csonka” Magyarország határa lenne maga  tökély és az ezeréves történelmi határ lenne valami rendellenesség, anomália. Csak a „menekültekkel” szolidáris, szuper intelligens és politikailag végtelenül korrekt nyugati világban véleményt kérni Trianonról, legalább olyan illetlenség, mint egy zsúfolt liftben rákérdezni – ki szellentett?  

palesztinok_altal_lakott_teruletek_csokkenese_1946-2008.jpg

Nocsak nocsak, mégis létezik sikeres irredenta mozgalom? Ez esetben elég volt a történeti elv (miszerint az valamikor az ő területük volt), senkit nem zavart, hogy ezen a területen a zsidók soha nem alkottak többségi államot, és 2000 éves kontinuitás hiány után kezdték fegyveres irredenta mozgalmukat. Jaaa', hogy amit szabad a Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek?

 Ne feledjük, az Antal-féle Magyarországnak akkoriban még óriási nemzetközi tekintélye volt a Kelet-európai országok rendszerváltásának éllovasaként. Igazi huszárbravúr volt a németek kiengedése, mely értelmetlenné tette a berlini falat. Annak lerombolásával egyesült végre Németország. Na ezt a nimbuszt sikerült gátlástalan hazugságaikkal a Mi drága kommunistáinknak és ballibjeinknek negyedszázados fáradtságot nem ismerő áldozatos munkával lerombolni.  Mára szitókszóvá degradálták hazánk nevét. Soha ne legyen nagyobb boldogságuk az életben!

-ács-

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr658487662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.16. 18:41:11

Ezek mítoszok. Teljesen alaptalan kamu ez a Kárpátalja-sztori.
süti beállítások módosítása