HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) zöldek (2) Zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Toborzó! Rendszerváltás 2.0

2016.05.15. 13:12 Zöldek Pártja

 

partok_jpg.jpg

Rendszerváltás 2.0 - Töröljük a működésképtelen applikációkat...

Vártam a végsőkig, hogy bizonyítsa életképességét a "demokratikus baloldal" és az osztódással szaporodó pártnak látszó baráti csoportosulások. Talán bizonyítják életképességüket, rátalálnak arra a hangra ami hívószóként mozgósítja mindazokat, akik a fennálló rend elégedetlenjei, kárvallottjai. A két év türelmi idő letelt, így kénytelen vagyok zöld környezetvédőként, tehát a hagyományos pártpolitika oldalvonaláról bekiabálás helyett beleállni a "játékba". Az elcukisodott Jobbik, a talaját veszített MSZP, a zombi-böszme DK, az egyszemélyes Liberálisok, a Fidesz transzmisszós szíján pörgő LMP, a mérhetőségi határral küzdő Együtt, és a kerekítési pontatlanság, a PM, egymást túllicitálva bizonygatják alkalmatlanságukat a választói akarat befolyásolására, azaz a Fidesz leváltására a két év múlva esedékes választásokon.  

mission-impossible_-2.jpg

A Zöldek arról híresek, hogy szeretik a lehetetlen küldetést, a reménytelen helyzetek mesterei, csak a vesztett ügyek tudják lázba hozni őket, és sajnos a Magyarság ügyénél - melynek jelenleg nincs gazdája - reménytelenebb, veszetteb ügy nem létezik a világon. Ehhez képest a világ túlnépesedése, a globális felmelegedés, a hagyományos energiahordozók kimerülése vasárnapi matiné.

greenpeace_money.jpg

A multik megkreálták maguknak saját ellenzéküket, a dúsgazdag Greenpeace-t, míg a világ igazi, elhivatott zöldjei napi filléres gondokkal küzdenek... Talán épp ezért hitelesek? 

A híres/hírhedt nemzetközi környezetvédők krokodilkönnyeket ejtenek ha Dél-Amerikában kihal egy ritka muslicafaj, de szenvtelenül és tétlenül nézik, hogy Európa közepén hogyan pusztul el, számolja fel önmagát (?) egy ezer éves állam alapítására és működtetésére képes egyetlen olyan nemzet Europában, mely nem indo-európai, melynek származását, múltját, István óta hamisítják, írtják kultúráját,  ősi művészetét, elpusztítják szakralitását... Ha más nem ezt a kivételes, különleges "minőséget" illendő lenne védenie, a tolelráns, humanista, liberális demokráciáknak, hiszen a Napimádó ősmagyarok természetvallására alapuló demokratikus közösségszerveződés átfogóbb és fejlettebb rendszer alkotott mint a legkidolgozottabb mai zöld politika.

magyar_csalad.jpg

Mi a Magyar? Közös területen élő népcsoport, melyet összeköt a közös kultúra, nyelv, történelem, és lelki alkat - etnikai azonosságtudat. 

Ezen kényszer hatása alatt, mivel az igazi, hatékony környezetvédelmet csak politikai befolyás birtokában lehet gyakorolni, most jött el az ideje, hogy ezt megszerezzük, és helyet csináljunk magunknak a nagypolitika rendszerében. Hogy mekkorát, azt majd a választópolgár jogosult eldönteni.

Nem panaszkodunk az alkalmatlan működési körülményekre, eszközeink hiányára, az ellenünk évtizede folyó üldöztetésre, mert tudjuk, ha van küldetésünk, azt így is teljesíteni fogjuk. Ha nincs - látjuk a nagyokról - akkor hiába a fényes paripa, a csillogó fegyver. Ha a lélek gyenge, ha nincs mondanivaló, kikopnak az emberek tudatából, jönnek feltartóztathatatlanul az újak.

"Nem én kiáltok, a föld dübörög"..."föl kéne szabadulni már!"

zoldek_toborzo_allo.jpg

Jelentkezni: www.zoldekpartja.hu

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr868718036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.15. 13:36:27

"ÁVÓS CSEMETÉK"
Elmentek ti a jó náci kurva anyátokba, ostoba sötétzöldek!
Pont olyanok vagytok, mint a fideSS söpredék.
Ha nem érted, miért, az csak engem igazol.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.15. 13:38:11

Uff... véletlenül beleolvastam ebbe a posztnak csúfolt hányadékba. Mennyit fizetnek fideSSék, hogy ellenzékinek hazudjátok magatokat?

Andras J Fazekas 2016.05.16. 12:44:47

Rendszerváltás 2.0

Szuper !

Egyébként Magyarországon parlamentáris demokrácia van, négy évente választásokkal, és többségi szavazatokkal lehet kormányra kerülni.

Ezt mire is akarnánk "leváltani" ?

Andras J Fazekas 2016.05.16. 12:49:24

@Hóhér az utolsó barátod:

Csúnya, gonosz Fidesz bácsi rálépett a kis aranyos vörös p@tkány farkára …

Ezért a nagy vonyítás meg visítás balfék oldalon?

Azt ugye tudod tökfej, hogy ezzel a p@tkány retorikával a büdös életbe nem fogtok kormányt váltani?
süti beállítások módosítása