HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) Zöldek (2) zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

A Mercedeseket már migránsok szerelik! - Most lesznek csak igazán jók!

2016.03.17. 16:16 Zöldek Pártja

A Mercedeseket  migránsok szerelik!

mercedes_benz.jpg

Most lesz csak igazán jó a Merci! - A legendás minőség. Élt 1926-2016?

Slampos, ápolatlan echte németek helyett tüchtig és snájdig iszlám migránsok szerelik a prémiummárkát.

 egy_nemet_munkasno.jpg

Egy német munkás és a soha el nem fogyó bevándorló utánpótlás. A munka hatékonyságának aránya 1:100

A menekültek között sok a fiatal, jól képzett és motivált munkaerő, pontosan ilyen alkalmazottakat keres a Daimler.” - Dieter Zetsche a Mercedes igazgatója...

szakmunkasok.jpg

Most szerzik a mérnöki diplomát

merci_drot.jpg

Ez már az Ő szorgos kezük munkáját dicséri...

img_1965.PNG

Özönlik a jól képzett, motivált munkaerő

Az első egymilliót szétkapkodták mint a cukrot. Zetsche a Mercedes-Benz vezérigazgatója résen volt!  Elsőként hívta cégéhez a "menekülteket". Pár hónap múlva már csak púlt alól, jelentős felárral, kemény jattokért volt kapható az értékes árú.

img_1964.PNG

A közel egymillió ember integrálását herkulesi feladatnak nevezte Zetsche, "de ez alapja lehet a következő német gazdasági csodának" tette hozzá. Hát valóban csodát fognak látni a németek néhány éven belül. Ezt meg mi tesszük hozzá.

A Mercedesnél halálosan komolyan veszik a női egyenjogúságot. A Frau brigád vezetője szúrós szemmel figyeli a tetőtől talpig védőruhába öltözött beosztottjait. Csak lelógó ruházatukat el ne kapja a gépszíj.

merci_frau_1.jpg

Kevernek-kavarnak, csadorban csavarnak

A Porsche és BMW ölre ment a reszliért. Érthető a migránsok iránti olthatatlan vágy. Mert mit is tudnak a németek? Reszelni, esztergálni, gépeket precízen összecsavarozni, spórolósan élni? Nagy dolog! Ilyesmit minden német tud. De melyik német tudná szakszerűen elmetszeni egy bárány torkát? Na úgye! Ezek az ostoba németek a cipőjét nem pucolhatnák ki egy igazhitű  muszlim harcosnak. Pedig ráférne...

meri_meosok_1.jpg

A könnygáz meghajtású roham MEO-sok és gumibotkezű munkafelügyelők 5 percenként segítik át az új-német dolgozókat a technikai és morális nehézségeken

A németek rossz példaképet választottak a gyermektelen Merkel személyében, egy harmaduk a karrierje érdekében tudatosan nem vállal gyereket, családot, helyettük a migránsok azok akiket el kell a jövőben tartaniuk...

 german_girl.png

"Édesanyám, édesapám! Ti a karrieretek érdekében lemondtok a családról és saját gyermekről. Rólunk. Helyettünk és a mi felnevelésünk helyett mások gyerekeit nevelitek, akik gyűlölnek és megvetnek benneteket a hitetlenségetekért. Egy-két emberöltő múlva a rabszolgáikká tesznek. Nekünk esélyt sem adtok, hogy megszülessünk, szeressünk benneteket, a saját jövőnket építsük a saját hazánkban, és gondoskodjunk rólatok idős napjaitokban... mi gondoskodnánk, mert ők nem fognak."  

Magyarország ez ügyben is más úton jár. Győrben az Audi újabb csarnok átadásával 500 új munkahelyet teremtett - nekünk magyaroknak. A hazai mindent jobban tudók most azért bírálják a kormányt, mert túlságosan egy ágazatra, az autóiparra épít. 

"Azt szeretném, ha minél többet kritizálnának azért, mert egyre több autóipari beruházást jelentek be" - nyilatkozott derűsen Szíjjártó Péter, majd másnap a Bosch miskolci telephelyének 9,3 milliárd forintos fejlesztésének bejelentésénél is szerepet kapott a miniszter, az azt követő napon pedig az Opel új tudásközpontját adta át Szentgotthárdon. Audi, Bosch, Opel. Három nap, három világmárka. Sikerszéria? Péter, Péter! Már megint szembemész a nyugat-európai mainstreammel.

cj.PNG

Thomas Faustmann és Szíjjártó Péter az Audi győri csarnokavatóján

 maybach-custom-interior-01-12-lrg.jpg

Találós kérdés. Mi a hibája ennek a Mercedesnek? 

Bizony-bizony, hiányzik belőle egy szorgos migráns, a három feleségével és tizennyolc gyerekével, hiszen Merkel ezt ígérte...

"Ember küzdj és bízva bízzál" (Madách - Ember tragédiája). Mi első perctől kezdve támogattuk Orbán következetes migráns politikáját, hogy nem kérünk az iszlám bevándorlókból - Én még a körúti adóelkerülő, higiéniabajnok gyroszosokat is tudnám nélkülözni. Reméljük a jól képzett szorgalmas magyar munkaerő valahogy csak-csak pótolni tudja a ballib sajtó által agyonhájpolt fizikusok, agysebészek, atomtudósok pótolhatatlan szaktudását. Hiányukban marad nekünk a küzdelem. De hiszen "az ember élet célja a küzdés maga", hogy már megint Madáchot idézzem.

Hazánk lánya, Zalatnai Cini (kóbor apáca) már harminc évvel ez előtt megpróbálta aláásni a Mercedes nimbuszát. Neki akkor még nem sikerült.

- ács-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr998489558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása