HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) zöldek (2) Zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Elpaszolták a Guiness rekordot

2016.03.31. 15:01 Zöldek Pártja

 

Ez több mint bűn, ez hiba. Az agysebészek mégiscsak összehozták – na de hogyan? A Fidesznek ellenzék sem kellett a kiütéses vereséghez. Fel! Támad az Szdsz?

 kuncze-g-d.jpg

Ez több mint bűn, ez hiba. Az agysebészek mégiscsak összehozták – na de hogyan? A Fidesznek ellenzék sem kellett a kiütéses vereséghez. Fel! Támad az Szdsz?

Miből tudja meg egy külföldi, hogy Magyarországnak magyar kormánya van? Átnevezik a XIII. ker. Városközpontját Göncz Árpádról, a „majdnem” Nobel-díjas Tormay Cécilre.

Nagy érdeklődéssel vártam a Fővárosi Önkormányzat mai ülését, bár úgy tűnt, ez egy igazi nagykoalíciós mutyi. Ti megszavazzátok a Göncz Városközpontot, mi megszavazzuk a Mádl utat. Minden lezsírozva, kéz kezet mos. Húsvét lévén: Ingyom bingyom (tá)liber, vagy inkább tu tálib(er). Műfordítom, mint Göncz a pornóregényeket. Tehát a nyuszi tá’ liberális, más olvasatban viszont két tálib’ harcos? Mindkettő kínosan találó és aktuális! A Fideszes nagyágyúk a matematikailag lehetséges rossz megoldások esélytelen legrosszabikát válsztották. A Patkány Városközpontot farkfelcsapva megszavazták, míg a Hegyalja út Mádlre keresztelésére tett javaslatot meg ugyanők visszavonták. És most jön a rejtély – egy kié volt az egyetlen ellenszavazat? Ki mert kiszavazni a legendás Fideszes pártfegyelemből? De a másik lehetőség még bizarabb! Ha egy gerinces ellenzéki  gondolta úgy, ha kútba esett az alku egyik fele, akkor nem fogadhatják el potyán az ellenértéket. A fair play díj jár neki sőt egy szobor a százhúsz ezer lakosú város Patkány ügynökről elnevezett főterén.

fair_play.png

Fair Play: Amilyen a sportban, olyan a politikában

Helyettük is szégyellem magam… Annyi kedves, aranyos mesébe illő rágcsáló van. 34 család, plusz a földtörténet további valaha létezett, de már kihalt 2437 recens faja. A nyúl, vizidisznó, törpeegér, földikutya, hód, pocok, mormota, csincsilla, mókus és még hosszasan sorolhatnám mennyi mesebeli kedves jószág - némelyik még hasznos is. Az egyetlen visszataszító, kártékony rágcsáló az emlősök dögkeselyűje, a patkány. Vajon mi lehetett a jele, ál-, vagy fedőneve a besúgó dedóban, a Göncz Árpádnak alibit igazoló Mécs Imrének?

Dr. Nagy Gábor Tamás; Dr. Hofmann Tamás; Doktortalan Pokorni Zoltán

A három királyok, az I. ker-i Dr. Nagy Gábor Tamás, a XI. kerületi Dr. Hoffmann Tamás és nem utolsósorban a XII. ker-i Pokorni Zoltán visszavonták a Dr .Mádl Ferencre vonatkozó előterjesztésüket  – Pokorni a kakukktojás, Ő az egyetlen nem orvos – mivel valakik csúnyán nekitámadtak Dalma asszonynak aki sírógörcsben tiltakozott, hogy hallani sem akar arról, hogy a férjéről bármit is elnevezzenek. Azért jó volna tudni, hogy kik voltak azok az utolsó mocskos, szemét állatok akik a köztiszteletben álló özvegyet ilyen helyzetbe hozták. Mert fordított esetben a New York Times címlapján hosszú szerkesztőségi cikkben szidalmazná Orbánt, mert illiberlis államot épít. Az The Economist átfogó elemzése bizonyítaná, hogy mióta kicsavarták a kasszakulcsot Gyurcsány kezéből, már csak hányni jár a lélek a magyar gazdaságba.

Paul Lendvai és baráti köre

 Paul Lendvai leleplezi a Der Standardban, hogy  Magyarországon tombol az antiszemitizmus, Orbán ezért nem engedi letelepedni a szemita arabokat akiknek a muszlim vallása, világnézete, még annyira sem tér el a zsidótól, mint a dunántúli katolikus magyarok vallása az azonos etnikumú tiszántúli reformátusokétól. Csak aztán vigyázat! Ezzel a hatalmas lendülettel, ha már Árpi bácsit nem, de az Szdsz-t még feltámaszthatják. Előkotorják a csatornából, vagy a kukából Retkest (Retkes Attila volt a döglödő Szdsz utolsó elnöke), összetrombitálják a városban církáló zombikat, Magyar Bálint, Kuncze Gábor, Ifjabb Rajk László, Demszky Gábor. Egyesülnek Fodor Gáborral, és már készen is van elpusztíthatatlan, örök Szdsz, mely ott se’ vót, nem is indult, sőt nem is létezik, mégis nyert!

Támadnak a zombik, kitöltik a rendelkezésükre álló teret, közben felhígulnak - mint a gáz...

 A testület tudomásul vette Pokorni jogos igényét, hogy a jövőben ingyen kíván hűtőszekrényével közterületen parkolni. Az ellenzék diadalittasan elvonult egy kricsmibe pezsgőzni, hogy még ittasabb legyen. Diadaluk felér egy időközi választási győzelemmel. Íme a bizonyíték, hogy Orbán nem diktátor: Egy ilyen malőr után az egész kormánypárti frakció másnap már követ törne Recsken. A mindig penge Tarlós Pista is csalódást okozott. Ő az ilyen gordiuszi csomót – kard híján – a legendásan beretvaéles nyelvével szokta elvágni. Reggel jött a hír, hogy elhunyt a legnagyobb, mivel egyetlen Nobel díjas írónk, Kertész Imre. Ha Fővárosi Önkormányzat ma tartotta volna névadó testületi ülését, Göncz helyett az íróként fényévekkel fölötte álló Kertészről nevezhették volna el a városközpontot. Ezzel talán még a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerülhetett volna, öregbítve ezzel világraszóló hírnevét.

  

Kertész Imre, Tormay Cécile, Göncz Árpád. Három kiváló Író, ki a legjobb? Segítek! Az egyik Nóbel-díjas...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr998548826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása