HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) Bokros (1) bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) Zöldek (2) zöldek (2) zöldek álláspontja (1) Zöldek Pártja (5) zöldek pártja (1) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Két fedett ügynök konspiratív találkozója, egy nagyon barátságos meccsen?

2016.05.24. 17:05 Zöldek Pártja

vona_mor.jpg

Attól fedett a találkozó, hogy "véletlen"... Na pont a MOSZAD híres arról, hogy ekkorákat téved

Már a helyszín kiválasztása is ígéretes. A világ két, uralkodó elitje által leginkább kifosztott országának labdarúgó válogatottja játszott altatóan unalmas, végtelenül barátságos mérkőzést. A világ legkifosztottabb országa, Elefántcsontpart, amit épp Magyarország előz meg a gyalázatos rangsorban (offshore-ba kiutalt pénzek)! A hírhedten korrupt ukrán vezetés ipari tanuló sem lehet a mi "elitünkhöz" képest. E két, nyomorba taszított nép válogatott fiainak vergődésében gyönyörködött Ilan Mor Izrael állam nagykövete, valamint Vona Gábor, a Jobbik elnöke. 

Vona beszámolt a cukiságkampány eredményeiről, a pártvezetésben végrehajtott tisztogatásról - melynek, az izraeli sajtóban igencsak pozitív visszhangja van - valamint engedélyeztette a Jobbik új logóját, mely sokkal inkább kifejezi a párt megújult szellemiségét. Nyilatkozta a napokban, hogy holokauszt emlékművet szeretne avatni, ami a Vonától, mindenképpen dicséretes, egyben visszaigazolja: a jelekből levont következtetéseink helyállóak. 

vona_katyuban.jpg

Ki van kátyúban? Vona vagy a párt? Miatta náciznak minket szerte a világon! Vona eddig hazudott, vagy majd ezután fog? Hős, bolond, provokátor vagy áruló?

Hétvégén megújul a Jobbik vezetése. Akik eddig a hátukon vitték a radikális pártot és elérték népszerűségük húsz százalékos csúcsát, a cukiság kampány áldozatai lettek, nincs helyük a megújult vezetésében. A Magyar Gárda tagjainak tízezrei, időt-, pénzt-, fáradságot nem kímélve, éveken át nevet és tekintélyt szereztek a Jobbiknak, amiért a kommunisták bírósága, - a tolerancia, a szólás- és gyülekezési szabadság,valamint a liberális demokrácia még nagyobb dicsőségére - betiltotta a szervezetet. Küzdelmük csak arra volt jó, hogy a templom előterében seftelő kufárok előtt emeljék Vona árfolyamát. "Történelmi szükségszerűség" lett volna a jobbik győzelme 2018-ban, vagy 2022-ben, melynek eredménye, hogy az amerikaihoz hasonlóan Magyarországon is két párt marad a parlamentben: a jobboldali Jobbik, és a baloldali Fidesz. 

rabbik_shalom.png

Vona fordított pálfordulása, Ő Szent Pálból lett Saul rabbi, más irányt szabott a Magyar történelemnek. A kiherélt Jobbik már szalonképes koalíciós partnere lesz a "demokratikus ellenzéknek". De előbb meg kell roppantani a gerincét ahhoz, hogy elfogadja a "profik segítségét". Ahogyan Jézus Jeruzsálembe szamárháton, úgy fog Gyurcsány Ferenc, Vona hátán belovagolni újra a hatalomba...

balosok.jpg

Gyászhuszárok, a magyar nemzet(állam) temetésén...Rendkívül életképesek, akár a gyomnövények, vagy a rákos sejtek. Őket nemhogy félreállítani, de furkósbottal agyonverni sem lehet. Épp most fúrják meg, a jövő, "kétpártos" modelljét. Megcsinálják a Fideszbuktató, egyesített nagykalíciót, így élve túl őnmagukat, "felélve" a Jobbikot 

...és jön vele a többi "toleráns, liberális, demokrata". Ahogyan Kádár a szovjet harckocsikra, úgy fog felkapaszkodni Bajnai a megszálló amerikai tankokra, mert Orbán szabadságharcából nagyon elege van a "szövetségeseinknek": Amerikának, EU-nak, NATO-nak. Egy király aspiráns tisztből (bástya, futó, ló) gyaloggá (paraszttá) fokozta le magát Vona, így lett magyarból magyarosch, hazafiból Hazafias, akár a Népfront. Mozgalmi nevén Vona, szül. Zázrivecz Gábort már egyetemista korában kiválasztották a kiválasztottak, a történelmi feladatra, hogy felderítse, összegyűjtse, listázza a nemzeti, jobboldali, rasszista cigánygyűlölő, antiszemita, homofób elemeket. Ha majd az idegen megszálló hadsereg hátán újra hatalomra kerülnek a kommunisták, gyorsan begyűjthetők internálótáborba, börtönbe vethetők a hazafiak, hiszen feljelentették magukat... Tiszta '56-os Ávóspuccs!

 mkkp.jpgA kiherélt jobbik, a jámbor Vona és a "demokratikus ellenzék", Gyurcsány Vezetésével, megcsinálja.    Már plakátolnak... 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldekpartja.blog.hu/api/trackback/id/tr938744072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása