HTML

Zöldek Pártja

A 2014-es választásokon célunk, hogy valódi változásokat érhessünk el a természet megóvása és a fenntartható gazdasági fejlődés területén.

Kapcsolat

Kövess a Facebookon!

zoldekpartja.hu

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

ács (1) ágfalvi (1) ági (1) alkotmánybíróság (1) Aranytartalék (1) atomerőmű (1) Bajnai (1) balliberális (1) bemutatkozás (1) bokros (1) Bokros (1) célkitűzéseink (1) csendőr (1) D-209 (1) dk (1) élhető demokrácia (1) energiaellátás (1) energiafüggés (1) energiapolitika (1) Engels (1) EU (1) Európa (1) EU irányelvek (1) Farkas Bertalan (1) fenntartható (1) fenntartható fejlődés (1) fidesz (1) GMK (1) gyerekek (1) Gyurcsány (1) gyurcsány (1) határon túliak szavazása (1) határon túli magyarok (1) Horn (1) ideológia (1) IMF (1) képviselőjelölt (1) kóka (1) könyezetvédelem története (1) kopogtatócédula (1) kopogtató cédula (1) környezet (1) környezetvédelem (2) korrupció (1) Kovács Lili (1) kunhalmi (1) lakossági fórum (1) mandátumok (1) Marx (1) MDF (1) medgyessy (1) megszorítások (1) mennyi kerül (1) Mesterházi (1) MNB (1) mszp (2) nemzeti parkok (1) nemzeti park Magyarországon (1) oktatás (1) oktatáspolitika (1) orbán (1) orosz energia (1) orosz gáz (1) Paks (2) paksi szerződések (1) Paks népszavazás (1) parlamenti képviselet (1) privatizáció (2) Rendszerváltás (1) rendszerváltó elit (1) salamon béla (1) schengen (1) Securitate (1) sopron (1) Surányi (1) SZDSZ (2) szennyező fizet (1) természeti értékeink (1) természetvédelem (1) Tóbiás (1) útdíj (1) választás 2014 (1) valódi (1) vers (1) zöld (2) zöldek (2) Zöldek (2) zöldek álláspontja (1) zöldek pártja (1) Zöldek Pártja (5) zöldpolitika (1) zoldvaltozas.hu (1) zöldváltozás.hu (1) zöld demokrácia (1) zöld energia (2) zöld energia ára (1) zöld értékek (1) zöld gondolat (1) zöld képviselet (1) zöld oktatás (1) zöld párt (3) zöld politika (3) zöld szemlélet (1) Zöld Változás (1) Címkefelhő

Gyurcsány iszlám állam

2016.06.13. 10:38 Zöldek Pártja

image.jpegBöszme kalifa. 

 

Szólj hozzá!

Két fedett ügynök konspiratív találkozója, egy nagyon barátságos meccsen?

2016.05.24. 17:05 Zöldek Pártja

vona_mor.jpg

Attól fedett a találkozó, hogy "véletlen"... Na pont a MOSZAD híres arról, hogy ekkorákat téved

Már a helyszín kiválasztása is ígéretes. A világ két, uralkodó elitje által leginkább kifosztott országának labdarúgó válogatottja játszott altatóan unalmas, végtelenül barátságos mérkőzést. A világ legkifosztottabb országa, Elefántcsontpart, amit épp Magyarország előz meg a gyalázatos rangsorban (offshore-ba kiutalt pénzek)! A hírhedten korrupt ukrán vezetés ipari tanuló sem lehet a mi "elitünkhöz" képest. E két, nyomorba taszított nép válogatott fiainak vergődésében gyönyörködött Ilan Mor Izrael állam nagykövete, valamint Vona Gábor, a Jobbik elnöke. 

Vona beszámolt a cukiságkampány eredményeiről, a pártvezetésben végrehajtott tisztogatásról - melynek, az izraeli sajtóban igencsak pozitív visszhangja van - valamint engedélyeztette a Jobbik új logóját, mely sokkal inkább kifejezi a párt megújult szellemiségét. Nyilatkozta a napokban, hogy holokauszt emlékművet szeretne avatni, ami a Vonától, mindenképpen dicséretes, egyben visszaigazolja: a jelekből levont következtetéseink helyállóak. 

vona_katyuban.jpg

Ki van kátyúban? Vona vagy a párt? Miatta náciznak minket szerte a világon! Vona eddig hazudott, vagy majd ezután fog? Hős, bolond, provokátor vagy áruló?

Hétvégén megújul a Jobbik vezetése. Akik eddig a hátukon vitték a radikális pártot és elérték népszerűségük húsz százalékos csúcsát, a cukiság kampány áldozatai lettek, nincs helyük a megújult vezetésében. A Magyar Gárda tagjainak tízezrei, időt-, pénzt-, fáradságot nem kímélve, éveken át nevet és tekintélyt szereztek a Jobbiknak, amiért a kommunisták bírósága, - a tolerancia, a szólás- és gyülekezési szabadság,valamint a liberális demokrácia még nagyobb dicsőségére - betiltotta a szervezetet. Küzdelmük csak arra volt jó, hogy a templom előterében seftelő kufárok előtt emeljék Vona árfolyamát. "Történelmi szükségszerűség" lett volna a jobbik győzelme 2018-ban, vagy 2022-ben, melynek eredménye, hogy az amerikaihoz hasonlóan Magyarországon is két párt marad a parlamentben: a jobboldali Jobbik, és a baloldali Fidesz. 

rabbik_shalom.png

Vona fordított pálfordulása, Ő Szent Pálból lett Saul rabbi, más irányt szabott a Magyar történelemnek. A kiherélt Jobbik már szalonképes koalíciós partnere lesz a "demokratikus ellenzéknek". De előbb meg kell roppantani a gerincét ahhoz, hogy elfogadja a "profik segítségét". Ahogyan Jézus Jeruzsálembe szamárháton, úgy fog Gyurcsány Ferenc, Vona hátán belovagolni újra a hatalomba...

balosok.jpg

Gyászhuszárok, a magyar nemzet(állam) temetésén...Rendkívül életképesek, akár a gyomnövények, vagy a rákos sejtek. Őket nemhogy félreállítani, de furkósbottal agyonverni sem lehet. Épp most fúrják meg, a jövő, "kétpártos" modelljét. Megcsinálják a Fideszbuktató, egyesített nagykalíciót, így élve túl őnmagukat, "felélve" a Jobbikot 

...és jön vele a többi "toleráns, liberális, demokrata". Ahogyan Kádár a szovjet harckocsikra, úgy fog felkapaszkodni Bajnai a megszálló amerikai tankokra, mert Orbán szabadságharcából nagyon elege van a "szövetségeseinknek": Amerikának, EU-nak, NATO-nak. Egy király aspiráns tisztből (bástya, futó, ló) gyaloggá (paraszttá) fokozta le magát Vona, így lett magyarból magyarosch, hazafiból Hazafias, akár a Népfront. Mozgalmi nevén Vona, szül. Zázrivecz Gábort már egyetemista korában kiválasztották a kiválasztottak, a történelmi feladatra, hogy felderítse, összegyűjtse, listázza a nemzeti, jobboldali, rasszista cigánygyűlölő, antiszemita, homofób elemeket. Ha majd az idegen megszálló hadsereg hátán újra hatalomra kerülnek a kommunisták, gyorsan begyűjthetők internálótáborba, börtönbe vethetők a hazafiak, hiszen feljelentették magukat... Tiszta '56-os Ávóspuccs!

 mkkp.jpgA kiherélt jobbik, a jámbor Vona és a "demokratikus ellenzék", Gyurcsány Vezetésével, megcsinálja.    Már plakátolnak... 

 

Szólj hozzá!

A nagy akarásnak be"nyögés" a vége... van az úgy, hogy "sógorostól" jön...

2016.05.24. 15:37 Zöldek Pártja

tena_lady.jpg

Tena First Lady

Hillary, Hilarious (magyarul: nevetséges) Clinton világuralomra tör, inaszakadtáig tolja a kampányt, túlfeszítve nemcsak a szellemi hanem az anyagcsere folyamatait is.

incontient.jpg

First Lady alulnézetben. A helyzet fokozódik

Zuckerberg bolondériájának (Facebook) súlyos fogyatékossága, hogy csak vizuális és audio élmények továbbítására alkalmas, megfosztva így harmadik érzékszervünket (szaglásunkat) egy maradandó élménytől. Hősünk 8 évvel ez előtt, az Obamával folytatott élő TV vitában feszítette túl a húrt, és ha nem is egy békegalambal, de egy félreérthetetlen pukival örvendeztette meg a jelenlévőket és a sok-sok 10 millió TV nézőt. Nem csalás, nem ámítás, a reakciókból egyértelmű, hogy a felvétel hiteles. 

Egy kis puki elszabadult... Hatalmasat szólt! Beleremegett Amerika

A hagymásbab al la Piedone, kampányban előnytelen fogás. Hogy merészel világuralomra törni az, aki a saját gyarló porhüvelye felett sem tud uralkodni...? 

 

Szólj hozzá!

Toborzó! Rendszerváltás 2.0

2016.05.15. 13:12 Zöldek Pártja

 

partok_jpg.jpg

Rendszerváltás 2.0 - Töröljük a működésképtelen applikációkat...

Vártam a végsőkig, hogy bizonyítsa életképességét a "demokratikus baloldal" és az osztódással szaporodó pártnak látszó baráti csoportosulások. Talán bizonyítják életképességüket, rátalálnak arra a hangra ami hívószóként mozgósítja mindazokat, akik a fennálló rend elégedetlenjei, kárvallottjai. A két év türelmi idő letelt, így kénytelen vagyok zöld környezetvédőként, tehát a hagyományos pártpolitika oldalvonaláról bekiabálás helyett beleállni a "játékba". Az elcukisodott Jobbik, a talaját veszített MSZP, a zombi-böszme DK, az egyszemélyes Liberálisok, a Fidesz transzmisszós szíján pörgő LMP, a mérhetőségi határral küzdő Együtt, és a kerekítési pontatlanság, a PM, egymást túllicitálva bizonygatják alkalmatlanságukat a választói akarat befolyásolására, azaz a Fidesz leváltására a két év múlva esedékes választásokon.  

mission-impossible_-2.jpg

A Zöldek arról híresek, hogy szeretik a lehetetlen küldetést, a reménytelen helyzetek mesterei, csak a vesztett ügyek tudják lázba hozni őket, és sajnos a Magyarság ügyénél - melynek jelenleg nincs gazdája - reménytelenebb, veszetteb ügy nem létezik a világon. Ehhez képest a világ túlnépesedése, a globális felmelegedés, a hagyományos energiahordozók kimerülése vasárnapi matiné.

greenpeace_money.jpg

A multik megkreálták maguknak saját ellenzéküket, a dúsgazdag Greenpeace-t, míg a világ igazi, elhivatott zöldjei napi filléres gondokkal küzdenek... Talán épp ezért hitelesek? 

A híres/hírhedt nemzetközi környezetvédők krokodilkönnyeket ejtenek ha Dél-Amerikában kihal egy ritka muslicafaj, de szenvtelenül és tétlenül nézik, hogy Európa közepén hogyan pusztul el, számolja fel önmagát (?) egy ezer éves állam alapítására és működtetésére képes egyetlen olyan nemzet Europában, mely nem indo-európai, melynek származását, múltját, István óta hamisítják, írtják kultúráját,  ősi művészetét, elpusztítják szakralitását... Ha más nem ezt a kivételes, különleges "minőséget" illendő lenne védenie, a tolelráns, humanista, liberális demokráciáknak, hiszen a Napimádó ősmagyarok természetvallására alapuló demokratikus közösségszerveződés átfogóbb és fejlettebb rendszer alkotott mint a legkidolgozottabb mai zöld politika.

magyar_csalad.jpg

Mi a Magyar? Közös területen élő népcsoport, melyet összeköt a közös kultúra, nyelv, történelem, és lelki alkat - etnikai azonosságtudat. 

Ezen kényszer hatása alatt, mivel az igazi, hatékony környezetvédelmet csak politikai befolyás birtokában lehet gyakorolni, most jött el az ideje, hogy ezt megszerezzük, és helyet csináljunk magunknak a nagypolitika rendszerében. Hogy mekkorát, azt majd a választópolgár jogosult eldönteni.

Nem panaszkodunk az alkalmatlan működési körülményekre, eszközeink hiányára, az ellenünk évtizede folyó üldöztetésre, mert tudjuk, ha van küldetésünk, azt így is teljesíteni fogjuk. Ha nincs - látjuk a nagyokról - akkor hiába a fényes paripa, a csillogó fegyver. Ha a lélek gyenge, ha nincs mondanivaló, kikopnak az emberek tudatából, jönnek feltartóztathatatlanul az újak.

"Nem én kiáltok, a föld dübörög"..."föl kéne szabadulni már!"

zoldek_toborzo_allo.jpg

Jelentkezni: www.zoldekpartja.hu

4 komment

Az MNB elnököket lelövik ugye?

2016.04.29. 15:00 Zöldek Pártja

matolcsy.jpg

Az unortodox gazdaságpolitika bírálóinak lövésük sincs, hogy mi az...

Matolcsi sikeres, a Jegybank független. Megint ütik az unortodox magyar modellt. Életveszélyes jobboldali konzervatív és főleg sikeres MNB elnöknek lenni.

magyarbank.JPG

Súlyosan sérülnek "bizonyos" érdekek, ezért a nagy sivalkodás...

 Az elrettentő példa Vitéz ómoraviczai Imrédy Béla (1891-1946) a Horthy-korszak rendkívül sikeres gazdaságpolitikájának a Nemzeti Munkaterv, a győri program és a háború alatti hadigazdálkodás kulcsfigurája, Imrédi Béla 1935 január 6-tól 1938 május 14-ig a Nemzeti Bank elnöke volt. A háború végén nyugatra menekült, de a végtelenül humanista, liberális és demokrata amerikai hadsereg Péter Gábor azaz Rákosi Mátyás kezére adta, ahol az ellene folyó perben neki is annyi esélye volt mint Szálasinak a népbíróságon.

imredy_horthy.jpg

Horthy korszakában oly annyira tombolt az "antiszemitizmus"  a numerus clausus,  hogy a zsidó Imrédyt az ország legfontosabb pozícióiba nevezték ki. A "fasiszta" Gömbös, Imrédyt tette meg pénzügyminiszterévé, majd a "náci" Horthy a Magyar Nemzeti Bank elnökévé. A szintén "fasiszta" Darányi a győri program és a gazdasági-haderő fejlesztés kulcsfigurájává tette, majd a "rettenetesen fasiszta" Horthy a "náci" Darányi lemondása után 1938 május 14-én kinevezte Miniszterelnöknek.

A siralomházban írta meg „az infláció elleni küzdelem elvei és eszközei” című értekezését, melyet még a népügyészként, rá kötél általi halált kérő Sulyok Dezső is elismer, hogy Imrédinek köszönhető a 1946-os stabilizáció és a Forint bevezetése. Érdemei elismeréseképpen a népbírósági elsőfokú ítélet melyben kötél általi halálra ítélték a másodfokú Népbíróságok Országos Tanácsa – érdemei elismeréseként - golyó általi kivégzésre enyhítette  melyet sortűzzel a Markó utcai börtön udvarán hajtottak végre.

imredy_kivegzes_utan.jpg

A kommunisták hálája, a gazdasági konszolidáció, a stabilitás és a Forint bevezetéséért.

Hálájuk a sírig üldözte...

Utolsó szavaiban beismeri, „későn láttam be, hogy meg kellett volna maradnom bankelnöknek”. Kivégzése legalább annyira indokolt volt, mint Batthyány Lajos 48-as miniszterelnöké. Kultúránk része, hogy Magyarországon viszont a kommunista tömeggyilkosok hosszú, békés, jól fizetett öregkor után ágyban, párnák közt halnak meg.

imredy_csanad.jpg

Imrédy "védő öltözetben" (díszmagyar), Szegedi Csanád beépült a "nácipárt" vezetésébe, "nyílván azért, hogy belülről rombolja". A zsidó karrier titka a nácik közt: Éberség, stréberség, héberség

Siralmas és egyben szánalmas lista, az MNB elnököké, az utolsó hozzáértő és szakmailag korrekt Bartha Ferenc 1988-1990 közötti ténykedése volt. Valaki őt is golyó általi halálra ítélte. 2012 májust 7-én „főbelőtte” magát, bár a tihanyi éjszakában a lövés zaját senki sem hallotta…

Aztán jött Surányi első ámokfutása, Bot Péter Ákos bénázása, Surányi második, hatéves tobzódása, de nem jártunk jobban Járai Zsigmond szintén hatéves tébolyával, de Simor András szintén hatéves Soros és a Pénzügyi Háttérhatalom joystickkal vezérelt bábjával sem. Hibáik, bűneik szétfeszítenék e közlemény kereteit, csupán arra hívnám fel a sajtó tanult munkatársait, hogy ugyanilyen vehemenciával kellett volna foglalkozniuk azzal, hogy Surányi a teljes magyar aranytartalékot harmadáron, zöldre festett papírfecnikre (Dollár) cserélte, illetve világraszóló tudományából még arra is telt, hogy 4 év alatt 20 Milliárd Dolláros veszteséget „termeljen” (Paks II lépték) a nemzeti banknak, amit a már a választáson már megbukott Horn kormány egy kézmozdulattal átterhelt az adófizető polgárok nyakába (adósságcsere).

mnb_elnokok.jpg

A rendszerváltás MNB elnökei. Bartha Ferenc, Surányi György, Bod Péter Ákos, (Surányi György még egyszer), Járai Zsigmond, Simor András, Matolcsi György. 

Járai Zsigmond volt, az a kiválóság aki megteremtette és utat engedett a devizahitelezésnek. Az általa vezetett "kóceráj" az MHB, tőlem egy másik bank által hamisított inkaaszóval leemelt 50 millió Forintot, és mikor ezt számon kértem rajta, hazudozott, bujkált, és államhatalmi szervek mögött keresett védelmet. A Magyar Hitelbank „rendbetételéért” milliárdokat kapott „sikerdíjként”, a kárt okozó bankárok, meg "nyilván" súlyos börtönbüntetést…

Simor Andrásnak a Közgazdasági Egyetem professzora mondta szigorlaton, hogy „míg szóból értek én, Ön nem lesz pénzügyes a Földtekén” és véglegesen eltanácsolta a pénzügyi szaktól. A szakmájához végtelenül tehetségtelen Simor végül egy másik „gyógy szakon” szerzett nagy keservesen diplomát. 6 éve alatt még zeneszám is született a jegybank függetlenségéről

"...média mondja független. Szót sem értek, de azt vágom, hogy a Jegybank független..."

és ugyanaz a sajtó, mely a Matolcsit szeretné széttépni, elcsöppent a gyönyörtől a csodálatos Simori munkásságot látva. Az, hogy hány 1000 milliárdot dobtunk ki az ablakon – azaz a Soros-félék ölébe - azért mert new yorki főnökei utasítására irreálisan magasan tartotta a jegybanki alapkamatot, ezzel szivattyúzva ki az „életerőt” Magyarországról. (A közgazdászok petyhüdt herezacskóik véresre vakargatása helyett kiszámolhatnák pontosan mennyi is a veszteség.) Ennek nyugati haszonélvezői jó sajtót és a legmagasabb szakmai elismerést adták neki hálából.

És már el is értünk hősünkhöz, Matolcsi Györgyhöz, aki már pénzügyminiszterként is, de különösen jegybank elnökként egy új, unortodox gazdaságpolitikát vitt sikerre, nem zavartatva magát a hazai sajtó „ugatásától” tudván, hogy azért a „karaván halad”. Jómagam az unortodox politikai újságírást a Zöldek Pártja Facebook oldalán művelem. Csak ínyenceknek!

penz_matolcsy7.jpg

A millió dolláros Baby - "Lemondani? Én? Ugyan? Miért?... Na addig ne vegyetek levegőt"

Az sem tudják kínjukban a liberális demokraták, hogyan szidalmazzák Matolcsit, és mely nemzetközi fórumokon jelentsék fel Magyarországot, ami nekik nem hazájuk csupán élőhelyük. Ettől remélve politikai megerősödésüket és népszerűségük növekedését. A jegybank független, ha máshonnan nem, legalább a balliberális sajtóból tudjuk vö: Simor András esetében. Szívesen látnám ha Matolcsi áldozna némi alapítványi pénzt az alternatív gazdaságtan kutatás és oktatása mellett a hasonló felfogású történelem, magyar nyelvtudományi és irodalomtörténeti diszciplínákra is. Ott is lenne tennivalója bőven, mert ott is betyár ám a helyzet. 

Jellemzi és minősíti az ellenzéki politikusokat, hogy a legsúlyosabb vádjuk Matolcsi ellen, hogy környezetében valamint az általa irányított és felügyelt szervezeteket saját bizalmi embereivel tölti fel, ahelyett, hogy az ellenzékből verbuválná halálos ellenségeit ezekbe a pozíciókba.

Felszólítom Matolcsi Györgyöt a Magyar Nemzeti Bank Elnökét, - mivel semmilyen törvénybe ütközőt nem követett el, tevékenysége sikeres és eredményes, kezdeményezései előremutatóak, - ezért semmiképpen ne hátráljon meg az őt ért kritikától, és az évek alatt kimunkált és bevált koncepció szerint haladjon tovább.

Felhívom szíves figyelmét a Matolcsi elleni kórusnak, hogy Magyarország kormányzata nem az ellenzék kegyeit kell, hogy keresse, hanem az adófizető állampolgárokét. Akik 2018-ban el fogják dönteni, hogy a Fidesz-KDMP-re szavazzanak e ismét (kétharmaddal), vagy előkukázzanak az ellenzék soraiból egy civakodó pártot vagy egy alkalmatlan „vezetőt”. Hogy a klasszikus Moldovát idézzem: addig, lagsam spazieren.

- ács -  

Batthyány, Imrédy, Bartha... Golyóáltali halálra ítélt nagyjaink

Szólj hozzá!

Két hét alatt rend lesz! - Egy szállóige születése.

2016.04.18. 16:58 Zöldek Pártja

„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.”- Királyhegyi Pál

 

img_2991.JPG

Viktor! Két hét alatt rend lesz! Bejelentheted...

Közös nyaralásunk egyik estélyén szemben ültem dr. Pintér Sándor belügyminiszterrel. Késő este, fehér abrosz, rajta alkoholtartalmú italok és a Nemzet Rendőre felszabadultan adomázik. Épp arra a kérdésre válaszol, a társaság egyik tagjának, hogy mi van olyankor, ha a rendőrök biztosak az elkövető személyében, de nincs bizonyítékuk?

- …hát az elkövető beismerő vallomást tesz…! – mondja, hamiskás mosollyal a szemében. Egy másik jelenlévő szerint a fél ország hivatkozik arra, hogy Ő a Pintér barátja, üzlettársa, rokona, hogy ezzel fényezze magát, vagy jogtalan előnyhöz jusson.

- Ismerem a problémát, - válaszolja – de ha minden ilyen alkalommal kapnék ezer Forintot, gazdag ember lennék – mintha nem lenne az ezres per alkalom nélkül is „módos” ember.

Erre mondjuk egy útszéli autós igazoltatásnál, csak azt tudja tanácsolni a kétségbeesett autósnak, hogy célravezetőbb a belügyminiszter, vagy az országos főkapitány helyett, az intézkedő rendőrt ismerni. Rendőr barátaim szerint a rendszerváltás negyed százada alatt mindig is Sanyi bá’ volt a főnök, függetlenül politikai kurzustól, vagy attól, hogy Ő éppenséggel miniszter, vagy főkapitány, esetleg szerény magánvállalkozóként morzsolgatja napjait.

img_2995.JPG

Az alvilág mindig is tudta, hol a helye...

Fölényes szakmai tudását, vezetői képességeit az alvilágtól a felvilágig soha, senki nem vonta kétségbe, vagy legalábbis nem rajzolt saját homlokára egy "célkeresztet" azzal, hogy ezt nyilvánosan tegye meg.

pinter_kocsis.jpg

Elveszett illúziók. Volt időszak, mikor Kocsis Máté, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke abban a tévhitben élt, hogy Ő Pintér főnöke. Sanyi bá' "finoman" rávezette, hogy ez a képzelgés nem helytálló.

- No de Sándor bátyám! Áruld már el nekem, hogy miért nem csinálsz rendet? Ez a Te rendőrséged csak a „keményen dolgozó kisemberrel” szemben kemény, határozott és a pénzbehajtásban eredményes. A bűnözők meg élik világukat, köszönik szépen jól vannak. Valami hiányzik? Pénz, eszköz, jogszabály, hogy legalább olyan kemények legyetek az alvilággal -, mint a becsületes adófizető polgárral szemben?

Rám nézett, olyan kifürkészhetetlen arccal, hogy nekem az jutott eszembe, biztosan illetlenségnek tartja ilyen súlyos szakmai kérdést felvetni „lazulás” közben, de tévedtem.

– Bizony, bizony, valóban szinte mindent tudunk az alvilágról, a bűnözőkről. Melyiknek ki a strómanja, a feleségre, szeretőre, ágyasra bízott értékek, a hazai és külföldi offshore számláikra hová mennyit utaltak és az miből származik. Röhejesek, amikor konspirálnak, vagy kiveszik telefonjukból az akkumulátort, hogy a „hülye zsaruk” így biztosan nem tudják lehallgatni, gondolják a nagyokosok.

– Ha ennyire mindent tudtok, mennyi idő alatt tudnál rendet csinálni?

– Két hét! Két hét alatt rend lesz!

– Ez ilyen egyszerű? A rendszerváltás óta voltál már sokszor olyan magas kulcspozícióban, hogy „két hét alatt” rendet tegyél. Miért nem tetted?

pinter.jpg

Mert nem kaptam rá parancsot…  (!)

 - Ács László - Zöldek Pártja

Szólj hozzá!

Egy szerelem három(száz) éjszakája... akár az 1001 éjszaka meséi. Ha a szellem egyszer kiszabadul, nehéz visszadugni...

2016.04.18. 15:35 Zöldek Pártja

Választási malac eladó. 

img_2989.JPG

"Kúrva ország!" Már megint eljárt a pofám! "Bassza meg!"

Mindig így járok, ha nem ül a számon a Vadai Ági...

 

valasztasi_malac_elado.jpg

A fene a gusztusodat Böszme. Ezt a szerencsét: Neked Malacod van...

 

img_3002.JPG

Minden igaz szerelem, vak és egyoldalú...Nincs vadabb, más olvasat szerint, Vadaibb szerető egy szerelmes asszonynál. Kérdezd csak meg az Egerfait (Előző férj).

 karoke_2.jpg

A pásztorórák szünetében karaoke-val dobják fel a hangulatot...

img_3005.JPG

Amilyet szakítasz, olyat szagolsz!

oregecske_csere.jpg

..."Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne." - Gyurcsány Ferenc

- FERI! Köszi a tippet! Passzoltam az "öregecskedőt" neked! Nem kell megköszönni! - "Sógor"

Szólj hozzá!

Szulejmán Viktor 150 éves hatalma - Az Oszt'mán Birodalom jobban teljesít

2016.04.15. 15:01 Zöldek Pártja

„ … Vert hadaink csonthalmain Győzedelmi ének … „

(Kölcsey Ferenc: Himnusz)

-felirat.jpg

Éljen Szulejmán, Hajrá Törökök! Az Oszt'mán Birodalom jobban teljesít.

Szulejmán megostromolja a budai várat, mert szabad a préda. A sok bal(*#@!)liberális meg hagyja.

Az ellenfél távolmaradása miatt a csata elmaradt! Vagy mégsem? „Szulejmán” negyedszázada gyúrt erre az április 6-ára, sok vesztes csata, elbukott háború után megtanulta a hadviselés szabályait, a fölényes győzelem titkát. Minden szempontból beért. Ura a helyzetnek, és azt csinál – jó vagy rossz kedvében – amit csak akar.

bohoc_mszp.jpg

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) tiltakozása: sérti a bohóc személyiségi jogait, aláássa hitelességét, valamint a jó hírnévhez való jogát, hogy ilyen kétes társaságba helyezték.

Az összeláncolt ágyúk kartácstűzébe ugyan belerohant valami gyülevész martalóc had, akiknek egyenruhája sem volt, így sokszor meg sem ismerték egymást, ezért egymásra is lőttek, nagyobb kárt okozva magukban, egymásban, mint a „törökök”. Olyan ez a gyülevész had, mint a Pál utcai fiúk, köztük mindenki vezénylő tábornok akar lenni, de harcos közkatona senki. Így aztán egymásnak osztják az észt, ellentmondásos parancsokat adnak ki, és az ellenség helyett egymás torkának esnek. Szulejmán egy lőtávolon kívüli, biztonságos magaslatról távcsővel figyeli a csatát, és igen jót szórakozik.

Bukás után közölte, Ő négy évig kirobbanthatatlan az elnöki székből. A jogos kérdést megszívlelte, átadva a pozíciót a Bugyibárónak...

Nézi, amint a KISZ KB szökevény, kalácsképű tejbetök megfosztja magát egyetlen karakterisztikus vonásától, a D’Artagnan szakállától, és a tükör előtt, hintalóra pattanva rázza az öklét a politikusnak minden szempontból alkalmatlan libatolvajra és a közélet egyetlen, a politikát zsigereiben hordozó futóbolondra.

Azzal, akivel, és úgy, ahogy…

Ludas Gordon az Övéi között. Csak el ne ejtse a szappant a zuhanyozóban...! 

Mélytorok Gabriella pajkos nyelvecskéjét a sárga bögre, görbe bögre nyelvtörő mondókával edzi, boldog ráizgulással üdvözölve, hogy a távolkeletiek és testi fogyatékosok körében is hódít a másság...

sarga_bogre.jpg

"Nyelvtörő" újratöltve:                                  Sárga”bögre”, görbe „bögre” 

Szulejmán mosolyogva dől hátra a karosszékében, hogy Macskajancsi személyében megtalálta a tökéletes „fojtást” a baloldalra. Az egyetlen kóbor komcsi a mandinerből másodszor is megtámogatott hol zöld, de inkább vörös nemelempé alkalmas segédcsapatnak, ha esetleg mégsem lenne meg első nekifutásra a kétharmad. A szélsőjobbkezes erdélyi fejedelem „Szapolyai” a Partiumban táborozva, biztos távolból várja ki a végeredményt, nehogy a közelbe érve kénytelen legyen beleavatkozni a csatának látszó agyagba döngölésbe, esetleg popójába találjon Szulejmán eltévedt golyója.

Vona túltolta a cukiságkampányt

A Buda felé vonuló százezres megszálló csapatot megtámadták néhány száz fős, helyi parasztokból (kispártok) verbuválódott népfelkelők, akik a megsemmisítő néhány perces küzdelemben azzal indokolták értelmetlennek látszó öngyilkos tettüket, hogy megpróbálnak időt adni Pest-Buda népének, hogy megszervezzen valamiféle ellenállást a kétharmadával mindent elsöprő „osz(t)mán” seregnek. Na, nektek annyi, oszt jó napot!” – szól Szulejmoló harci kiáltása.

 

Zsolti együtt doktorált a Schmidt Palival? Doktori disszertációjukat elbírálta a Copy General Kft... 

  Jobbján egy fegyvernek látszó tárgy, Solti Zsemje egy róla szóló indulót dúdolgat, hátha így felfigyelnek szabad szemmel alig látható harci egységére a préda elosztásánál az oszt'mánok.

Azóta az üzenet célba ért, alább nagysikerü folytatással kedveskedett a szerző: 

Vasárnapi boltzár, dalban elbeszélve... before vs after

Szulejmoló szpáhik, felosztották egymás között a zsákmányt, Gyaurországot, lett így keresztapa az oligarchákból. Demján-megye, Csányi-föld, Nyerges-újfalu, Simicska-híd(építő), Vitézy-rend(szer), Széles-Mezőség, Habony-Pagony, Rogánia, a civisek lakta Kósa-falu...Vége-hossza nincs szpáhi birtokok rendjének, hiszen az alázatos szolgálatért Szulejmoló feudumokat(földbírtok) és privilégiumokat(kiváltság) osztogat.  A már régóta a főPintéren keresztül gyakorolt pallosjog mellé – érdemeik elismeréseként – Szulejmán megajándékozta a szpáhikat  a Ius primae noctis, az első éjszaka jogával. A kényúrnak joga elhálni az első éjszakát a menyasszonnyal, vagy -hajlama válogatja- a vőlegénnyel. A pór nép boldogan tapsikolt, mert cserébe viszont kapott rezsicsökkentést, nyolc hasáb tűzifa árát hét hasábéra csökkentették. 

Így vált jobbágyból rabszolgává a pórnép

 Jó boltot kötöttek, gondolták, és észre sem vették, hogy Szulejmán eladja gyermekeiket rabszolgának Londonországba mosogatni, a magyar vidéken dúló, a pór nép házait devizahitellel felégető, utolsó petákjukat is szipolyozó bankokkal és multikkal - de a nyugati kultúrát(mételyt) és (látszat)demokráciát terjesztő multikkal stratégiai megállapodást köt garantálva a sarkantyú összeszerelő üzemek, a zabla és patkószög gyárak és a túróbeszállítók korlátlan hasznát és elfojtva a parasztlázadásnak még a csíráját is.

lori-300x207.png Nyíregyháza utca Amszterdamban, magyar a hivatalos nyelv. Húsz perc szex húsz Euró...Pénzért mindent bevállalnak, akár a politikusok, nemhiába rokon szakma! 

A munkaerő felesleg levezetésének csúcsa, hogy az összes nyugati piroslámpás szerájban magyar a hivatalos nyelv. Az öngondoskodók nyugdíjpénztárát bekebelezte a Szúltán, mivel az ispotályok (kórházak) szétzüllesztésével, a korhatár felemelésével az aggastyán- ami egyben a nyugdíjas kor - azt úgysem élik meg. A külföldiek a számtalan országnév változást megunva rákanyarították a térképekre a Kárpát-medence közepére: „Mutyiland”.

 

Zöldek Pártja választási plakát 2014. Csak Budapesten volt látható.

Föld, szerencsejáték, trafik, gáz, EON, MOL, takarékszövetkezetek, reklám- és médiapiac, baltás gyilkos export ügyletekre az atommutyival tették fel a koronát.

Koppannak a jutalékok a távoli offshore paradicsomok bankszámláin, miközben a kétBALkezes előd oligarchák eldugott fillérjeit kergetik egyben garantálják, níncs az a gaztett amiért járna az elszámoltatás, szemben a bírkanéppel, aki végtelenül magas harácsot (27%), és a jövedelmük 110%-át kitevő dézsmálástól nyögnek, morgolódásuk miatt rájuk viszont kegyetlenül lesújt az igazság helyett jogot szolgáltató, valóságtól eltévelyedett (i)gazságszolgáltató és az elKúr-ia.

Egyre többet kell dolgozni, egyre kevesebbért. Pusztul a család, pusztul a dolgozó nép. Sebaj, van olyan etnikum Magyarországon, amely robbanásszerűen szaporodik, így a statisztika rendben van.

Szabad, demokratikus választásokon a helyi dakoták kétharmados többséggel további 150 évre megszavazták Szulejmán és a szpáhik uralmát. És énekli a müezzin az őslakos keresztény birkanépnek: „mert övék a hatalom, övék a dicsőség mindörökké (de legalább 4 évre) …..ámen ……!”

 Egy baloldali fohásza Adyhoz:

„Nekünk Mohács kell

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.”

Na tessék milyen hálátlan ez az alávetett népség, hiszen ezt a kívánságát maradéktalanul teljesíti az „offshor-sorsközösségben” egybeforrt, egy és oszthatatlan rendszerváltó elit!

Frissítve!

Az eredeti változatot 2014 április havának (régi magyar neve: Szent György hava, a Székelynaptár szerint: Szelek hava) hatodik napján a csata után fertály órával vetettem papírra.

A fentiekből kitűnik, hogy akkor a jobboldal kétharmados győzelmét még a liberális demokrata baloldal mohácsaként, annak szenvedő részeseként éltem meg. Ma én liberális demokratának annak szótári, lexikális értelmében tekintem magam, ezáltal távolodtak el tőlem az osztódással szaporodó polkorrekt értelemben vett bal liberális demokrata ellenzék prominensei.

Ács László

 

Szólj hozzá!

Mit ér az ember, ha kövér...?

2016.04.03. 19:08 Zöldek Pártja

Nagy test, nagy élvezet... de nem sokáig. Mit ér az ember, ha kövér? Az egészséges életmód (fogyás) közérdek.

A nemzetközi kövérség fokozódik

Ott a legrosszabb a helyzet, ahol a legmagasabb az életszínvonal. Amerikában. Ahol a lakosság több mint 60%-a elhízott, vagy túlsúlyos. A középszerű Európa ebben is középszerű, de lelkesen dolgozik a hátrány leküzdésén. A délkelet ázsiai régióban élőknek közel 80%-a fitt, de ami még súlyosabb 1980-óta a világ minden államában nőtt az elhízottak aránya, az éllovasoknál meg is háromszorozódott.

A génkezelt élelmiszerek sikér tartalma negyede a természetesnek, a gyorséttermek „műanyag” ételei négyszer annyi mesterséges ízfokozót és színezőanyagot tartalmaznak mint a hagyományosan elkészített ételek.

A nőket különösen fájdalmasan érinti a kérdés. A nők közel fele mindhárom régióban túlsúlyos. Hogy a helyzet még rosszabb legyen a dohányzás és a túlzott mértékű alkohol fogyasztás is tovább rontja az egészségügyi helyzetet, növelve ezzel a rák, a cukorbetegség, a szív és érrendszeri megbetegedések miatti halálesetek számát.

Hiába a propaganda és a termékek agyonadóztatása, a világ három említett régiójában még mindig 30% körüli a dohányzók aránya. Végül a leggyilkosabb káros szenvedély, az alkohol. Mi magyarok szerencsére leszakadtunk az élbolytól, melyet a csehek-, litvánok- és fehér oroszok képezik, évi 12 liter tiszta alkoholnak megfelelő kártékony nedű fogyasztásával. Mi csupán a középmezőnybe tartozunk, de példát vehetnénk a finnekről, svédekről, olaszokról, görögökről, mert ők fele annyit sem isznak, mint mi, legalábbis a kétes hitelességű statisztikák szerint…

Az alkohol öl, butit és nyomorba dönt… emellett hizlal

„ A helyzet reménytelen, de nem komoly”, mert hiába érnek egymásba a fitnesz klubok, vált kedvenc időtöltéssé a wellness hétvége, járnak egyre többen kerékpárral dolgozni vagy kirándúlni, vagy éppen futnak rendszeresen – hiszen a láb mindig kéznél van - a helyzet, ha a korábbinál kisebb ütemben is, de tovább romlik.

Az ilyen változás minden áldozatot meg kell, hogy érjen

Egyetlen megoldás, valóban új életet kezdeni, életformát váltani, akár a baráti kört is részlegesen lecserélni, hogy elmaradjanak a nagy zabálások, és a nagy ivászatok. Hiszen amikor a társaság kizárólag az előbbiek kedvéért jön össze, az nem tekinthető „jóakaró” baráti körnek, még akkor sem, ha az érdeklődési kör látszólag azonos: kaja, pia.

A váltásra nincs haladék, nem január elsején, vagy a következő hónap elején, hanem azonnal, még ma el kell kezdeni, kerül amibe kerül.

Pártunk és kormányunk súlyos és az ellenzék által sokat bírált lépést tett a jó irányba, amikor a dohányosokat kitiltották minden közösségi helyről. Nagyon helyesen, a fiataloknál kezdik az „átnevelést” a mindennapos testnevelés órával, és az iskolai étkeztetés átalakításával.

E szerény sorok írója maga is küzd a legyőzhetetlennek tűnő ellenséggel, a kilókkal. Ünnepélyesen vállalom, hogy az enter gomb lenyomásától számítva új életet kezdek, és jelenlegi szerény 136 kg-os súlyomból 6 hónapon belül minimum 25 kg-ot leadok. Ezt az utóbbi 10 évben már 2x megcsináltam, de mivel ez nem párosult életforma váltással, a környezetem és a „rossz társaságom” bűnre csábított, és amilyen nehezen leadtam, olyan könnyen visszaszedtem a kilókat.

Modellek közt még durvább a kontraszt

Jeges vödör kihívás (Ice Bucket Challenge) helyett kihívom Maggie De Block Belga egészségügyi minisztert, mutasson példát, tegyen ő is egy 6 hónapos vállalást. A közszereplőnek kötelessége példát mutatni.

Maggie De Block - Állítólag leszólta a magyarokat, egészségtelen táplálkozásukért. Bagoly mondja verébnek? Egyébként igaza van! Talpra magyar, fogyjon a "hazai", mutassuk meg mi a magyar virtus.

Kérem, akik önkén csatlakoznak e mozgalomhoz e-mailben küldjék el adataikat egy jelen állapotot rögzítő fényképpel. A legnagyobb változást elérő „versenyző” vendégünk egy wellness hétvégére. Eredmény hirdetés 2016 szeptember 30.

Mivel lefogyni szakember nélkül nehezebb, ezúton keresem azt az edzőt, aki segít nekem tanácsaival és szigorú felügyeletével vállalásom elérésében.

kapcslat: info@zoldekpartja.hu

ács – „kövér” László

„Légy kedves a kövérekkel, egy nap megmenthetik az életed” – Na legyen már vége a viccelődésnek!

 

 

1 komment

Önkritikát gyakorolok - mea culpa, mea maxima culpa

2016.04.02. 17:21 Zöldek Pártja

A baloldali liberális demokrata elvtársaimhoz képest én unortodox módon vélekedek napjaink eseményeiről. 

vs_2.jpg

Még mindig jobban bízom a bűnözőnél a rendőrben.

vs_3.jpg

Még mindig jobban bízom a terroristáknál a terror-elhárítókban (TEK).

vs_1.jpg

Még mindig jobban bízom a iszlám állam hadseregénél a magyar, azaz a mi katonáinkban.

A "demokratikus ellenzék" és az Ő sajtója másfél éve tévedést kudarcra halmoz, kezdve azzal, hogy a migránsügy "álprobléma", "nagységrendjében jelentéktelen", "hatásában pozitív". A kormányzat kizárólag hatalmának növelésére (amivel nyilván vissza akar élni) használja fel ezt a "műbalhét". 

Kizárt, hogy szegény menekültek között terroristák legyenek, ha mégis vannak, akkor azok nem most jöttek, hanem második, harmadik generációs bevándorlók. Ez azt jelentené, hogy a tömeges bevándorlás hatásának igazi sorscsapása a gyerekeink, unokáin életében fog eljönni, ahhoz meg - szerintük - mi közünk, majd fájjon ezért az ő fejük.

Beledöglenek a sárga irigységbe, hogy az ő minden tekintetben ellenlábasuk, Orbán Viktor miniszterelnök, azzal, hogy elsőként lépett a helyes útra, és semmilyen nyomásgyakorlás hatására nem volt eltántorítható az igazától, - nyert.

Három amerikai elnök tudja kívülről a nevét, a legismertebb európai politikusok egyike, és a Nyugat-Európai elnyomott, kizsákmányolt és félrevezetett lakossága az internet szamizdatján keresztül tájékozódik nézeteiről, és őszinte rokonszenvvel figyeli minden példamutató lépését. 

Az egyetlen hiba, amit Orbán elkövethet, ha felpuhítja nézeteit, ha a legcsekélyebb mértékben is visszakozik következetes álláspontjától, mert abban az esetben gúny tárgyává tenné Őt az irányított sajtó, és pezsgőt bontanának bukására.

Ahogy az elején írtam, a baloldali liberális demokrata elvtársaimhoz képest én unortodox módon vélekedek napjaink eseményeiről. Ezért töredelmesen bocsánatot kérek tőlük, mea culpa, mea culpa mea maxima culpa. 

unortodox_2.jpg

 Az Unortodox elképzelések sokszor sikerre visznek

-ács-

1 komment

süti beállítások módosítása